Texhiчhi вимоги назва предмету закупівлі: «М'ясо свійської птиці, заморожене»



Дата конвертації24.04.2016
Розмір39.4 Kb.
TEXHIЧHI ВИМОГИ
Назва предмету закупівлі: «М'ясо свійської птиці, заморожене».




з/п

Найменування

продукції

Од.

вим.

1.

Кури тушки


1 кг.

2.

Стегенця курячі

1 кг.

3.

Чверті курячі

1 кг.

4.

Філе куряче

1 кг.

5.

Печінка куряча

1 кг.

6.

Перепілки

1 кг.

7.

Качка

1 кг.

8.

Гусак

1 кг.

9.

Індичка

1 кг.

10.

М'ясо кролів

1 кг.


Характеристика продукту:
М'ясо свійської птиці повинно мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. Тушка птиці повинна бути добре обезкровлена, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, саден, плям і залишків кишечника. Тушки повинні поступати тільки свіжі та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкіряний внутрішній жир. М'язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. По угодованості та обробці тушки повинні відповідати вимогам стандартів.

Філе куряче – повинне бути очищеним, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів. Рожевого кольору.

Стегенця та чверті курячі – повинні бути добре очищені, без залишків пір’я, не ушкодженими, без сторонніх запахів. Стегенця та чверті курячі повинні мати блідо-жовтий колір з рожевим відтінком.

Печінка повинна бути відділена від жовчного міхура, без жиру, без сторонніх запахів (очищена).

Тушки птиці, окорочка та філе повинні бути розфасовані та упаковані у харчову поліетиленову плівку в гофровані ящики фасовкою 10 кг., 15 кг, 20 кг. (тушки птиці – повинні бути відокремлені друг від друга та запаковані у харчові поліетиленові пакети з відповідним маркуванням). Тушки курей, філе куряче, стегенця та чверті - повинні бути сухої заморозки, українського виробництва. Печінку - розфасовувати та упаковувати у харчову поліетиленову плівку в гофровані ящики вагою від 10 до 15 кг, печінка повинна бути сухої заморозки українського виробництва. Маркування тари за допомогою наклеєної паперової етикетки, на якій вказані: номер ДСТУ, ГОСТ, вага, дата розфасовки, термін реалізації, умови зберігання та т.п.

М'ясо кролів. Тушки кролів повинні бути очищеними від шерсті, без шкури, тушка не ушкоджена, всередині очищена від кішок, без сторонніх запахів, м'ясо здорового рожевого кольору. М'ясо кролів розфасовувати та упаковувати бід замову.

Тушки індички, качки, перепілки та гусака повинні бути свіжими, чистими, очищеними від пір’я та кішок, обшмалені та оброблені, не ушкодженими, без сторонніх присмаків та запахів, м'ясо здорового кольору.

Тушки індички, качки, перепілки та гусака упаковувати під замовлення.



М'ясо заморожене, повинно транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.

При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (ветеринарні свідоцтва, сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.).

Умови постачання – постачання товару здійснюється партіями, протягом 7 (семи) робочих днів з дня отримання рознарядки від Покупця. Доставка м’яса свійської птиці, замороженого, здійснюється транспортом Постачальника на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Предмет закупівлі повинен відповідати технічним вимогам. Якість предмета закупівлі – м’яса свійської птиці, замороженого, повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та технічним умовам виробника. Вартість предмета закупівлі – м’яса свійської птиці, замороженого, повинна включати в себе доставку на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Умови оплати – оплата за товар здійснюється по факту поставки, протягом 10 (десяти) банківських днів з моменту поставки.

Поставка продуктів харчування протягом 2013 р.


Заступник начальника порту

з соціального розвитку Чорбаджи І.М.

Керуючий КГХ і Т Руденко Т.І.

Виконавець:



Єфімова К.О.

тел. 74-45


База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка