Роз'яснення від 20. 11. 2013 р. №18. 1-12/28 щодо заповнення окремих показників форми державного статистичного спостереження №11-заг



Скачати 27.56 Kb.
Дата конвертації24.04.2016
Розмір27.56 Kb.




ЗАТВЕРДЖУЮ
Заступник Голови

Держстату України


_____________ Н.С.Власенко
" 20 " листопада 2013р.



РОЗ'ЯСНЕННЯ

від 20.11.2013 р. №18.1-12/28

щодо заповнення окремих показників

форми державного статистичного спостереження №11-заг

"Надходження худоби та птиці на переробні підприємства



за січень __________20__року" (квартальна)
1. На підставі Методики розрахунку обсягів реалізації основних видів сільськогосподарської продукції господарствами населення, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 30.05.2008 №165, рекомендуються нижче наведені коефіцієнти перерахунку м'яса із забійної ваги в живу, які можуть бути використані для заповнення рядка 01 по гр.1 (у випадку відсутності даних про живу вагу):


Види закупленого м'яса

Показники ф№11-заг

Коефіцієнт перерахунку

із забійної ваги

в живу


Довідково:

код рядка

назва

Коефіцієнт перерахунку

із живої ваги

у забійну


А

Б

В

2

4

Яловичина і телятина

03

Велика рогата худоба

2,10

0,476

Свинина

04

Свині

1,62

0,617

Сало

2,20

0,455

М’ясо птиці

05

Птиця

1,36

0,735

Баранина і козлятина

06

Вівці та кози

2,44

0,410

М’ясо кролів

07


Інші види худоби

2,00



0,500


М’ясо інших сільськогосподарських тварин

М’ясні субпродукти

2. Рядок 09 відображає надходження продукції від господарств населення: безпосередньо від фізичних осіб; прийнята сільськогосподарським підприємством від своїх працівників за їхнім дорученням для подальшої доставки на переробні підприємства; сільськогосподарських кооперативів, що закупають худобу, птицю, кролі у живій вазі та м'ясо у населення; фізичних осіб-підприємців.



Директор департаменту

статистики сільського господарства

та навколишнього середовища О.М. Прокопенко


База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка