ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/kononov/files
  Уроку 10 Тема уроку: Складання проектно-технологічної документації
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/kaschuk/files
  Лекція 24 Суть і порядок утворення статутного капіталу
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/ruchkina/files
  Перероблені овочі і плоди
  Види та харчова цінність горіхоплідних
  Насіннячкові плоди, кісткові плоди
  Загальна характеристика овочів та плодів
  Тема: Печиво, пряники Мета: Ознайомитися з виробництвом печива і пряників, їх асортиментом та вимогами до якості Тип уроку
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/soprun/files
  Орієнтовний план проведення уроку І. Організаційна частина (3 хв)
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/ruchkina/files
  Класифікація м’яса забійних тварин
  Загальна характеристика бізнес-плану
  Сутність функції організації та її місце в системі управління
  Організаційні структури, їх побудова та види
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/zakrevska/files
  «Пошук та збереження інформації в Internet»
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/kaschuk/files
  Суть та види службових документів
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/zakrevska/files
  «Робота з програмами електронного документообігу»
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/voycehovsky/files
  «Використання формул при обчисленнях у таблицях. Створення формул»
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/rud/files
  Мета: Навчальна: Засвоєння знань про основні вузли фотокамери їх призначення та будову. Розвиваюча
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/milkevich/files
  Використання логічних функцій під час опрацювання табличних даних
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/kononov/files
  План-конспект уроку (11 клас) Тема уроку : Глобальні проблеми людства Мета уроку : Навчальна
  Основи професійного самовизначення
ped_prak_n/zvit_stud/14-15/spec/zakrevska/files
  Сучасні методи пошуку та відбору персоналу
directory ped prak n zvit stud  




База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2022
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка