Texhiчhi вимоги назва предмету закупівлі: «Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання»



Скачати 173.06 Kb.
Дата конвертації24.04.2016
Розмір173.06 Kb.
TEXHIЧHI ВИМОГИ
Назва предмету закупівлі: «Вироби хлібобулочні, зниженої вологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання».




з/п

Найменування

товару

Один.

вим.

1.

Пряники (ваг.) в асорт.

1 кг.

2.

Пряники з начинкою (ваг.) в асорт.

1 кг.

3.

Сушка (ваг.) в асорт.

1 кг.

4.

Сушка (фас.) в асорт.

1 кг.

5.

Печиво вівсяне (ваг.) в асорт.

1 кг.

6.

Вироби кондитерські із слойоного тіста (ваг.) в асорт.

1 кг.

7.

Крекер (ваг.) в асорт.

1 кг.

8.

Крекер (фас.) в асорт. 180 гр.

1 шт.

9.

Крекер (фас.) в асорт. 400 гр.

1 шт.

10.

Крекер (фас.) в асорт.

1 кг.

11.

Печиво цукрове (ваг.) в асорт.

1 кг.

12.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 94 гр.

1 шт.

13.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 165 гр.

1 шт.

14.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 180 гр.

1 шт.

15.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 200 гр.

1 шт.

16.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 210 гр.

1 шт.

17.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 215 гр.

1 шт.

18.

Печиво цукрове (фас.) в асорт. 315 гр.

1 шт.

19.

Печиво цукрове (фас.) в асорт.

1 кг.

20.

Печиво здобне (ваг.) в асорт.

1 кг.

21.

Печиво здобне (фас.) в асорт. 150 гр.

1 шт.

22.

Печиво здобне (фас.) в асорт. 200 гр.

1 шт.

23.

Печиво здобне (фас.) в асорт.

1 кг.

24.

Печиво затяжне (ваг.) в асорт.

1 кг.

25.

Печиво затяжне (фас.) в асорт. 150 гр.

1 шт.

26.

Печиво затяжне (фас.) в асорт. 230 гр.

1 шт.

27.

Печиво затяжне (фас.) в асорт. 270 гр.

1 шт.

28.

Печиво затяжне (фас.) в асорт. 300 гр.

1 шт.

29.

Печиво затяжне (фас.) в асорт.

1 кг.

30.

Печиво в шоколадній глазурі (ваг.) в асорт.

1 кг.

31.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) в асорт. 29 гр.

1 шт.

32.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) в асорт. 200 гр.

1 шт.

33.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) в асорт. 232 гр.

1 шт.

34.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) в асорт. 270 гр.

1 шт.

35.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) в асорт.

1 кг.

36.

Печиво-сендвіч в (фас.) в асорт. 210 гр.

1 шт.

37.

Печиво-сендвіч в (фас.) в асорт.

1 кг.

38.

Печиво-сендвіч в шок. глазурі (фас.) в асорт. 50 гр.

1 шт.

39.

Печиво-сендвіч в шок. глазурі (фас.) в асорт. 100 гр.

1 шт.

40.

Печиво-сендвіч в шок. глазурі (фас.) в асорт.

1 кг.

41.

Вафлі з начинкою (ваг.) в асорт.

1 кг.

42.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 36 гр.

1 шт.

43.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 72 гр.

1 шт.

44.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 80 гр.

1 шт.

45.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 100 гр.

1 шт.

46.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 130 гр.

1 шт.

47.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт. 288 гр.

1 шт.

48.

Вафлі з начинкою (фас.) в асорт.

1 кг.

49.

Соломка (ваг.) в асорт.

1 кг.

50.

Соломка (фас.) в асорт. 40 гр.

1 шт.

51.

Соломка (фас.) в асорт.

1 кг.

52.

Вафельні палички в шоколаді (ваг.) в асорт.

1 кг.

53.

Вафельні «трубочки» (ваг.) в асорт.

1 кг.

54.

Солодкий снек «типу Бам-Бук» (ваг.) в асорт.

1 кг.

55.

Повітряні хрусткі трубочки «типу Мажор» (ваг.) в асорт.

1 кг.

56.

Сухарики (фас.) в асорт. 35 гр.

1 шт.

57.

Сухарики (фас.) в асорт. 36 гр.

1 шт.

58.

Сухарики (фас.) в асорт. 70 гр.

1 шт.

59.

Сухарики (фас.) в асорт. 100 гр.

1 шт.

60.

Сухарики (фас.) в асорт.

1 кг.

61.

Рулети бісквітні (фас.) в асорт. 200 гр.

1 шт.

62.

Рулети бісквітні (фас.) в асорт. 210 гр.

1 шт.

63.

Рулети бісквітні (фас.) в асорт. 220 гр.

1 шт.

64.

Рулети бісквітні (фас.) в асорт. 225 гр.

1 шт.

65.

Рулети бісквітні (фас.) в асорт.

1 кг.

66.

Круасани з начинкою (фас.) в асорт. 65 гр.

1 шт.

67.

Круасани з начинкою (фас.) в асорт. 200 гр.

1 шт.

68.

Круасани з начинкою (фас.) в асорт.

1 кг.

Пряники – виріб з приємним солодким смаком, ароматом спецій та повинен мати порівняно м’яку консистенцію. При виготовленні пряників повинні використовувати - пшеничне борошно вищого, першого та другого гатунків, цукор, мед, хімічні розпушувачі, патока, прянощі та т.ін.

Пряники повинні бути різної форми круглі, квадратні, формою кільця, прямокутні та ін., глазуровані або неглазуровані.

Пряники: заварні та сирцеві.

Пряники сирцеві повинні бути виготовлені з муки вищого гатунку без начинки (ванільні, лимонні, мигдальні та т.п., ароматизовані відповідною есенцією). Сирцеві пряники також повинні бути виготовлені з муки вищого гатунку з фруктово-ягідною начинкою.

Пряники заварні. При виготовленні пряників повинні використовувати борошно вищого та першого гатунків. Пряники можуть бути з начинкою та без, глазуровані або неглазуровані, це повинно залежити від виду готового виробу.

Пряники з начинкою мають бути з різною фруктовою начинкою, зі згущеним молоком, шоколадом, чорносливом, курагою та ін. Вони мають бути глазуровані або неглазуровані.

Пряники повинні бути упаковані у картоні харчові коробки масою нетто від 1 кг. – до 12 кг. Вагові пряники повинні бути укладені рядами на ребра чи насипом.

Сушка – кондитерський виріб. Повинна бути виготовлена з пшеничного борошна вищого та першого гатунку та іншого сир’я. Вона може бути різного виду – ванільна, гірчична, лимонна, молочна та т.ін., за формою - круглої, овальної, у вигляді паличок, з додаванням та без додавання кунжуту, меду, маку. Поверхня – глянцевидна, гладка, без здуттів та тріщин, у відповідних сортів посипана маком, кмином, сіллю. На однієї стороні допускаються відбитки сітки, а також наявність невеликих тріщин. Колір від світло-жовтого до темно-коричневого. Допускається більше темний колір та відсутність глянцю на стороні, яка лежала на листі, сітці або поду. Смак відповідний даному виду виробів з присмаком ароматичних та смакових добавок, без стороннього присмаку. Запах – властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. В відповідних виробів повинен відчуватися запах внесених спецій.

Сушки повинні бути фасовані у пакети з полімерних матеріалів різноманітної ваги (170 гр., 400 гр., 500 гр. та т.ін.) та потім упаковані у ящики з гофрованого картону, вагові – тару вистилають чистою обгортковою бумагою та упаковані у ящики з гофрованого картону.

Печиво вівсяне. Виготовлено з борошна пшеничного вищого гатунку, борошна вівсяного, маргарину або вершкового масла, яєць, сілі, цукру, ванілін та т.ін.

Печиво цукрове - повинно містити великий вміст цукру, жиру. Це печиво повинно мати солодкий присмак, темне забарвлення поверхні, велику хрупкість та пористість, а також характерний малюнок поверхні. Повинно бути вироблено із борошна першого та вищого гатунку.

Печиво затяжне – повинно бути вироблено з еластичного та пружного тіста. Воно повинно мати слоїсту структуру, світле забарвлення поверхні, зубчасті або тиснені краї. Має бути виготовлено з борошна першого та вищого гатунку. Печиво затяжне з борошна першого гатунку має бути виготовлено з маргарину чи кулінарного жиру з обмеженим змістом домішок.

Печиво здобне - повинно мати приємний вигляд, містити багато жиру, яєчних продуктів та цукру. Печиво здобне види: пісочно – виємне, пісочно – осадочне, бісквітно – сбивне, мигдальне, білково – сбивне.

Пісочне – виємне має бути вироблено на вершковому маслі з різними домішками. Воно має містити велику кількість жирів та цукру та виготовлено з пластичного тіста, а інколи з прикрасою поверхні печива.

Пісочне – осадочне повинно бути вироблено з рідкого тіста з метано- образної консистенції, містити велику кількість цукру та жирів.

Білкове – збивне повинно мати круглу форму, поверхню посипану мигдалем, 60% виробів можуть бути склеєними по дві штуки фруктовою начинкою, а 40% глазуровані шоколадною глазур’ю.

Бісквітно – збивне має містити велику кількість меланжу(255-399кг/т) та цукрової пудри (268-552кг/т). Це печиво повинно готуватись із рідкого тіста сметанообразної консистенції.

Печиво мигдальне повинно містить багато цукру (41-66%), горіху (23-38%) та яєчного білку. Поверхня деяких видів повинна бути прикрашеною горіхами, цукатами, начинкою.

Печиво в шоколадній глазурі (фас.) – повинно мати у своєму складі печиво ніжне з додаванням різноманітної начинки, ніжного суфле та прослойки карамелі або джему та т.п., та залите шоколадом зверху, декороване кокосовою стружкою, повітряними хрусткими криспі або дробленим горіхом. Печиво в шок. глазурі (фас. та ваг.) – печиво повинно бути вкрито шоколадною глазур’ю з темного або молочного шоколаду, може бути декороване горіхами або кокосовою стружкою та т.ін.

Печиво-сендвіч в шоколадній глазурі (фас.) – два печива повинні бути з’єднанні різноманітною начинкою та покриті шоколадом молочним або темним. Упаковка повинна бути не пошкодженою, вагою від 50 гр. до 100 гр.

Печиво-сендвіч (фас.) – два печива повинні бути з’єднанні різноманітною начинкою (шоколад, молочна або фруктова начинка та т.ін.). Фасовка різноманітна.

Форма печива – правильна, яка відповідає даному виду найменування печива, без вм’ятин, края печива повинні бути рівними або фігурними. Поверхня печива – повинна відповідати даному виду печива (гладка, рівна, злегка хвиляста та т.ін.). Колір – властивий даному найменуванню печива, різноманітних відтінків, рівномірний. Допускається більш темна окраска виступаючих частин рельєфного малюнку та країв печива, а також на нижньої стороні печива темнофарбовані сліди від сітки печей або трафаретів. Смак та запах – властивий даному найменуванню печива, без стороннього запаху та присмаку.

Крекер у асорт. – у печива повинна бути крихка та ломка консистенція, шарувате за структурою. Форма, колір, смак, запах – властивий даному найменуванню виробу з урахуванням смакових добавок, без сторонніх присмаків та запахів. Поверхня – властива даному найменуванню виробу з вкрапленням смакових добавок наявністю бульбашок.

Вироби із слойоного тіста (ваг.) – виготовлені з пшеничного борошна першого та другого гатунків з відповідними домішками. Види: різноманітні слойоні вушки з цукром, кунжутом, маком та т.ін., слойоні солодкі та солоні палички в асортименті, посипані маком, кунжутом та ін., та т.п. Форма, колір, смак, запах – властивий даному найменуванню виробу з урахуванням смакових добавок, без сторонніх присмаків та запахів. Поверхня – властива даному найменуванню виробу з вкрапленням смакових добавок наявністю бульбашок. Повинні бути свіжими, цілими, не пошкодженими, в картонних ящичках вмістом від 1 кг. до 6 кг.

Вафлі з начинкою – мають бути пористими, ніжними, легкими. Мають бути різноманітної форми, прошарок з начинкою та рифлену поверхню. Відрізняються за змістом начинки та кількістю прошарків. Вафлі повинні мати такі різноманітні начинки: горіхові, молочно – шоколадні, шоколадні, фруктові та інші начинки, основою яких є кондитерський жир та цукрова пудра. Смак та запах – властивий даному найменуванню вафель, без стороннього присмаку та запаху. Зовнішній вигляд – поверхня з чітким малюнком, края з рівним обрізом без патьоків. Допускається нерівномірне по товщині розподілу глазурі. Вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для даного найменування. Начинка в вафлях не повинна виступати за края, повинна бути розподілена рівномірно. Поверхня глазурованих вафель – без бульбашок, плям та тріщин. Вафельний лист повинен щільно стикатися з начинкою. Колір – від світло-жовтого до жовтуватого для вафель з начинкою. Від жовтого до світло-коричневого для вафель без начинки. При застосуванні барвника колір вафельного листа повинен відповідати кольору барвника. Не дозволяються плями, пригорілость. Колір начинки однотонний.

Соломка солодка, солона – кондитерський виріб. Виготовлений з пшеничного борошна, води питної, дріжджів, яєць, масла або маргарину, з додаванням солі або цукру та т.ін. Зовнішний вигляд – палички закругленої форми. Поверхня – глянцевидна, без здуттів та тріщин, допускається злегка шорстка та рифлена. Для солоної соломки – посипана сіллю, та для київської соломки – з включенням маку. Колір від світло-жовтого до світло-коричневого. Внутрішній стан – добре пропечена, без ознаку непромесу. Смак – властивий даному виду виробу (солодкий, солоний). Запах – властивий даному виду виробу, без стороннього запаху, для солодкої – легкий аромат ваніліну.

Вафельні палочки в глазурі з горіхами (ваг.) - це мають бути семишарові вафельні палички. Складатися з хрустких вафельних листів та начинки, глазуровані кондитерською глазур’ю білого та шоколадного кольорів та посипані смаженим арахісом. Форма упаковки – картонний ящик, вмістом від 1 кг. – до 2 кг.

Вафельні «Трубочки» в асортименті – це мають бути вафлі, які мають форму трубочки, в середині якої заповнена жировою начинкою з різноманітним смаком (шоколадна начинка, молочна начинка, зі смаком какао та т.ін.). Склад продукту: борошно пшеничне, цукор, молокопродукти, жири рослинні, яйце продукти, ванілін, сіль, розпушувач, барвники, ароматизатори ідентичні натуральним та т.ін.

Солодкий снек «типу Бам-Бук» (ваг.) в асорт. – повітряні хрусткі палички с різноманітними начинками (зі смаком ананасу, купуасу, згущеного молока та т.п.)

Повітряні хрусткі трубочки «типу Мажор» (ваг.) в асорт. – повітряні хрусткі батончики з різноманітними начинками (зі смаком сирного десерту, вареного згущеного молока, вишні, какао та т.п.).

Сухарики в асорт. – повинні бути вироблені з пшеничного, житньо-пшеничного та житнього борошна, з додаванням дріжджів, солі, олії рослинної або оливкової, з додаванням різноманітних добавок та спецій. Смак – властивий даному виду виробу (гострий, солоний, солодкуватий, зі смаком риби, сметани, холодцю з хріном та ін.). Запах – властивий даному виду виробу, без стороннього запаху.

Бісквітні рулети – у склад повинно входити борошно пшеничне, крохмаль, жири рослинні, цукрова пудра, молоко сухе, яйцепродукти, сіль, розпушувач, барвник, ароматизатори ідентичні натуральним та т.ін. Смак – повинен відповідати даному виду продукту (шоколадний, вишневий, абрикосовий, полуничний, зі смаком згущеного молока, горіховий та т.п.). Форма – відповідно даному виду найменуванню виробу без пошкоджень, з рівним обрізом. Поверхня – обсипана або оздоблена з відповідністю з рецептурою.

Круасани. До складу повинно входити: борошно пшеничне, рослинні жири, цукор, дріжджі, сіль, сироватка суха, ароматизатори ідентичні натуральним та т.ін. Смак – повинен відповідати даному виду продукту (шоколадний, вишневий, абрикосовий, полуничний, горіховий, зі смаком згущеного молока та т.п.). Форма – відповідна даному виду найменуванню виробу.

Конкретну фасовку та упаковку на кондитерський виріб встановлює та затверджує виробник.

Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку.

Транспортне маркування з нанесенням маніпуляційних знаків: «Крихке. Обережно», «Берегти від вологи.».

На кожну одиницю транспортної тари штампом або наклеюванням ярлику повинна бути нанесено маркування, яке характеризує продукцію: найменування продукту; найменування, місцезнаходження (юридична адреса) виробника; найменування країни походження (при виготовленні продукції на експорт); товарний знак виробника (при наявності); маса брутто; маса нетто для вагової продукції; кількість одиниць фасовки (для фасованої продукції); дата виготовлення; термін зберігання; умови зберігання; термін придатності; склад продукту (для ваговою продукції); позначення даного стандарту; інформацію про сертифікацію та т.ін.

Споживче маркування повинно містити наступні дані: найменування виробу; найменування, місцезнаходження (юридична адреса) виробника, пакувальника; найменування експортера, імпортера, найменування країни та місце походження (при виготовленні продукції на експорт); товарний знак виробника (при його наявності); маса нетто; склад продукту; харчова цінність; умови зберігання; дата виготовлення; термін зберігання; термін придатності; позначення даного стандарту; інформацію про сертифікацію та т.ін. Маркування може бути наведено безпосередньо на упаковці, етикетці, контретикетці, ярлику, аркуші-вкладиші та т.ін.

Товар повинен бути свіжим, не залежаним, не пошкодженим. Упаковки цілі, не надірвані, чисті, сухі, не придавлені.

При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.).

Умови постачання – постачання товару здійснюється партіями, протягом 7 (семи) робочих днів з дня отримання рознарядки від Покупця. Доставка виробів хлібобулочних, зниженої вологості, та кондитерських, борошняних, тривалого зберігання, здійснюється транспортом Постачальника на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Предмет закупівлі повинен відповідати технічним вимогам. Якість предмета закупівлі – виробів хлібобулочних, зниженої вологості, та кондитерських, борошняних, тривалого зберігання, повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та технічним умовам виробника. Вартість предмета закупівлі – виробів хлібобулочних, зниженої вологості, та кондитерських, борошняних, тривалого зберігання, повинна включати в себе доставку на продуктовий склад КГХ і Т ДП «МТП «Южний». Умови оплати – оплата за товар здійснюється по факту поставки, протягом 10 (десяти) банківських днів з моменту поставки.

Поставка продуктів харчування протягом 2013 р.

Заступник начальника порту

з соціального розвитку Чорбаджи І.М.

Керуючий КГХ і Т Руденко Т.І.
Виконавець:

Єфімова К.О.



тел. 74-45


База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка