Texhiчhi вимоги назва предмету закупівлі: «Молоко та вершки, рідинні, оброблені»



Скачати 54.97 Kb.
Дата конвертації24.04.2016
Розмір54.97 Kb.
TEXHIЧHI ВИМОГИ
Назва предмету закупівлі: «Молоко та вершки, рідинні, оброблені».




з/п

Найменування

товару

Один.

вим.

1.

Молоко 2,5 % 1 л.

1 шт.

2.

Молоко 2,6% 1 л.


1 шт.

3.

Молоко 3,2% 1 л.


1 шт.

4.

Молоко (фас.)


1 л.

5.

Вершки порційні (фас.) 10 % 10 гр.


1 шт.

6.

Вершки порційні (фас.) 10 % 20 гр.


1 шт.

7.

Вершки порційні (фас.)


1 л.

8.

Вершки кулінарні (фас.) в асорт.


1 л.

9.

Вершки кондитерські (фас.) в асорт.


1 л.




Характеристика продукту:
Молоко питне – продукт нормальної фізіологічної секреції молочних залоз, отриманий від однієї або більшої кількості тварин без добавок. Молоко повинно бути пастеризоване, ультрапастеризоване, суперпастеризоване, стерилізоване. Упаковка у тетрапак, тетрафіноасептік, в пляшках та т.ін. ємкістю від 0,900 л. до 1,5 л. з відсотком жирності від 1,5 % до 3,5 %. Молоко повинно бути таких торгових марок: «Бурьонка», «На здоров’я», «Селянське», «Простоквашино», «Веселий молочник» та т.ін.

Продукт повинні виготовляти у відповідності з вимогами діючих стандартів по технологічних інструкціях, які затверджені в установчому порядку.

Зовнішній вигляд – непрозора рідина. Для жирних та високо жирних продуктів допускається незначний відстій жиру, який зникає при перемішуванні. Консистенція рідка, однорідна не тягуча, злегка в’язка, без пластівців білку та згорнених грудочок жиру. Смак та запах – характерні для молока, без сторонніх присмаків і запахів, з легким присмаком кип’ятіння. Колір – білий, рівномірний по всій масі, для стерилізованого – з кремовим

відтінком. Вміст токсичних елементів, мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів і радіонуклідів не повинні перевищувати допустимі рівні.

Маркування продукту: найменування продукту; норма масової частки жиру у відсотках; найменування та місцезнаходження виробника (юридична адреса, адреса потужностей, телефони); товарний знак (при наявності); об’єм нетто продукту (дм3 або л); інформацію про склад продукту; харчову цінність (вміст білку, жиру, вуглеводів, калорійність) на 100 г продукту; умови зберігання; дату виготовлення та т.ін.

Тару і матеріали, які використовують для закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, які встановлюють можливість їх використання для пакування молочних продуктів.



Вершки – молочний продукт, який виготовляють з молока і/або молочних продуктів, який являє собою емульсію «жир в молочній плазмі» з масовою долею жиру не менше 9,0%. Вершки повинні бути ультрависокотемпературно оброблені, пастеризовані, ультрапастеризовані, стерилізовані. Різновид вершків повинен бути таким: вершки порційні та вершки в упаковці тетрапак (для додавання у каву та чай), вершки кулінарні (для приготування кулінарних виробів) та вершки кондитерські (для приготування кондитерських виробів). Вершки порційні повинні бути таких торгових марок: «Президент», «Хохвальд», «Бурьонка», «Простоквашино» та т.ін. Жирність вершків 10 %, 15 %, 20 %, 21 % та т.ін. Ємкість від 10 г. до 500 гр. Упаковка вершків кулінарних та кондитерських – тетрапак, ємкістю від 200 г. до 1 л., жирність 18 %, 20 %, 26 %, 30 %, 33%, 35%, 35,1 %, 36 % та т.ін.). Вершки повинні бути таких торгових марок: «На здоров’я», «Простоквашино», «Веселий молочник», «Президент» та т.ін.

Зовнішній вигляд – однорідна непрозора рідина. Допускається незначний відстій жиру, який зникає при перемішуванні. Консистенція – однорідна в міру в’язка. Без пластівців білку та згорнених грудочок жиру. Смак і запах – характерний для вершків, без сторонніх присмаків і запахів, з легким присмаком кіп’ятіння. Колір – білий з кремовим відтінком, рівномірний по всій масі.

Вміст токсичних елементів, мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів і радіонуклідів не повинні перевищувати допустимі рівні.

Маркування продукту: найменування продукту; норма масової частки жиру у відсотках; найменування та місцезнаходження виробника (юридична адреса, адреса потужностей, телефони); товарний знак (при наявності); об’єм нетто продукту (г або кг); інформацію про склад продукту; харчову цінність (вміст білку, жиру, вуглеводів, калорійність) на 100 г продукту; умови зберігання; дату виготовлення та т.ін.

Тару і матеріали, які використовують для закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, які встановлюють можливість їх використання для пакування молочних продуктів.

Молоко та вершки транспортувати спеціалізованими транспортними засобами у відповідності з правилами перевезень продуктів, які швидко псуються. Умови зберігання та термін реалізації продукту встановлює виробник.

Транспортна та споживча тара повинна бути чиста, неушкоджена, не прижата, добре запакована, не надірвана, суха.

При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (сертифікат відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно - епідеміологічної експертизи та т.п.).

Умови постачання – поставка Товару здійснюється партіями відповідно до рознарядок Покупця. Постачальник протягом 7 (семи) робочих днів з дня отримання рознарядки Покупця на поставку конкретної партії Товару поставляє Покупцю конкретну партію Товару відповідно до наданої Покупцем рознарядки. Доставка молока та вершків, рідинних, оброблених, здійснюється транспортом Постачальника на молочний склад КГХ та Т ДП «МТП «Южний». Предмет закупівлі повинен відповідати технічним вимогам. Якість предмета закупівлі – молока та вершків, рідинних, оброблених, повинна відповідати вимогам діючих державних стандартів та технічним умовам виробника. Вартість предмета закупівлі – молока та вершків, рідинних, оброблених, повинна включати в себе доставку на молочний склад КГХ та Т ДП «МТП «Южний». Умови оплати – оплата за Товар здійснюється протягом 10 (десяти) банківських днів після поставки конкретної партії Товару з моменту отримання виставленого Постачальником рахунку, оформленого відповідно до рознарядки Покупця на поставку конкретної партії Товару, шляхом здійснення прямого банківського переведення коштів на рахунок Постачальника.

Поставка продуктів харчування протягом 2014 р.



Заступник директора

з соціального розвитку Чорбаджи І.М.

Керуючий КГХ та Т Руденко Т.І.

Виконавець:



Єфімова К.О.

тел. 74-45


База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка