Тема уроку Група Методична мета Методична проблемна тема піб, педзвання, розряд ппп



Скачати 114.5 Kb.
Дата конвертації12.09.2017
Розмір114.5 Kb.
«Розглянуто»

на засіданні МК

«20» 09.2016 р.

Протокол №2

Голова МК А.І. Старикова
Графік проведення відкритих уроків членів МК з професій ГХ та РС

на 2016-2017 н.р.




ПТП, ППП

Тема уроку

Група

Методична мета

Методична проблемна тема

ПІБ, педзвання, розряд

ППП

Приготування прісного здобного (витяжного) тіста та виробів з нього. Вертуни з різними начинками. Штрудель з яблуками

24.02. 2017

КК-21

Методика роботи в малих групах. Використання технологічних карт

Застосування інтерактивних і нетрадиційних форм та методів на уроках виробничого навчання


Застосування інтерактивних, нетрадиційних форм та методів на уроках в/н

(Вирішення творчих задач: основні методи)..

Старикова Алла Іванівна, майстер в/н І категорії,

12 тарифний розряд

ППП

Приготування млинцевого тіста та виробів з нього: пиріжків та налисників

ІІс.

КК-21

Методи мотивації навчальної діяльності учнів

Розвиток активної самостійної діяльності учнів при проведенні вступного інструктажу.

Розвиток активної самостійної діяльності учнів при проведенні вступного інструктажу.

Слюсаренко

Любов

Борисівна,

10 т.р.

ППП

Приготування млинцевого тіста з різними начинками

07.02.2017

КК-22

Використання активних методів при закріпленні матеріалу


Технологія колективно—групової форми роботи

Колодій Ірина Василівна,

10 тар. розряд

ППП

ШММ

Розробка Плану уроку виробничого навчання

КК-11

Методи мотивації навчальної діяльності учнів.


Методи мотивації навчальної діяльності учнів.

Гурова Дар’я Юріївна, 9 т.р.

ППП

Приготування заварного тіста, крему масляного «Глясе». Тістечко заварне «Еклер» Атест урок -05.04.2017

КК-31

Використання частково- пошукових методів.


Критерії ефективності ефективності професійного навчання

Трощенко Олена Олександрівна,

10 тар. розряд

ППП

Приготування масляного бісквіту та виробів з нього: кекс «двоколірний»

23.02.2017

КК-32

Креативний підхід.

Створення ситуації успіху на уроках в/н

Стембоіца Тетяна Олександрівна, майстер в/н,

10 т.р.

ППП

Підбір посуду. Приготування та подавання довгих змішаних напоїв.

Атест урок -23.03.2017

КБ-31

Використання презентації творчих завдань. Використання опорних сигналів при проясненні нового матеріалу

Впровадження технологій колективно-групового навчання

Діхтяренко Наталія Станіславівна, майстер в/н 2категорі,

12 т.р.

ППП

Приготування

Бутербродів- не проводила

КС-11

Значення використання

методики евристичної бесіди

Методики використання

евристичної бесіди

Матвієнко Світлана Павлівна, 10 т.р.

ППП

Приготування супів 3 макаронними виробами

КК-12

Організація роботи творчих груп. Вирішення проблемних питань.

Розвиток креативного мислення шляхом впровадження проектної діяльності

Онощенко Любов Юріївна,

10 тар. розряд

ППП

Заключний інструктаж

Фестиваль салатів

«Нарізка овочів капустяних)

І сем. 2016



КК-11

У Удосконалення активних методів при закріпленні нового матеріалу.

Організація самостійної роботи на уроках за допомогою технології формування творчої особистості

Борщевська Аліса Іванівна, майстер в/н 1 категорії,

12 т.р.

ППП

Декретна

відпустка




Розвиток логічного мислення при вирішенні проблемних виробничих ситуацій




Голентовська Наталія Павлівна,майстер в/н , 9 т.р.

ППП

Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього

КБ-11

Використання пояснювально-

ілюстративних методів

Формування професійної компетентності допомогою письмового інструктування.

Сєднева Олена Олександрівна,

11 тар. Розряд


Професійно-практична підготовка




ПТП

Приготування пісочного тіста та виробів з нього

ІІс.

КК-21

Організація роботи творчих груп

Використання колективно-групового навчання при проведенні ЛПР

Старикова Алла Іванівна, викладач ПТП, спеціаліст вищої категорії

ПТП

Приготування страв з сиру. Грудень2016

КС-11

Використання ОК, складання СЛС

Розробка системи робіт і КМЗ

Мазур Світлана Анатоліївна, викладач ПТП спеціаліст

І категорії

ПТП

Вироби смажені во фритюрі 3 дріжджового тіста

КК-22

Вирішення проблемних питань.

Організація самостійної роботи на уроках за допомогою технології формування творчої особистості

Борщевська Аліса Іванівна, викладач ПТП, спеціаліст

І категорії

ПТП


Теплове устаткування для смаження «Електричні плити»

Атест урок на присвоєння кв.категорії «спеціаліст І категорії» -28.11.2016

КС-11

Вирішення проблемних питань.

Організація індивідуальної творчої роботи на уроках за допомогою технології формування творчої особистості

Рурик Ганна Василівна, викладач ПТП,

спеціаліст II категорії

ПТП

Обслуговування споживачів за борною стійкої

Квітень 2017

КБ-31

Використання дидактичного

матеріалу.

Організація колективної творчої діяльності , підготовка творчих презентацій учнів.

Діхтяренко Наталія Станіславівна, викладач ПТП, спеціаліст І категорії.

ПТП

ШМВ Презентація методичної розробки уроку

КК-12

Методика самоконтролю

Та взаємоконтролю


Використання різних форм активізації опорних знань учнів: тестів, ПОПС

Онощенко Любов Юріївна, викладач ПТП, спеціаліст

ПТП

ШМВ Презентація методичної розробки уроку

КК-11

Використання різноманітних

Тестових завдань

Організація актуалізації опорних знань на різних етепах уроку

Стембоіца Тетяна Олександрівна, викладач ПТП, спеціаліст





База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка