Конкурс «Солодкий тріумф’2015»



Скачати 56.15 Kb.
Дата конвертації18.04.2016
Розмір56.15 Kb.
ХVІ професійний дегустаційний конкурс

«Солодкий тріумф’2015»
Шановне панство!
Виставкова компанія “АККО ІНТЕРНЕШНЛ” та асоціація «Укркондпром» засвідчують Вам свою повагу і запрошують взяти участь у ХVІ професійному дегустаційному конкурсі «Солодкий тріумф’2015», який буде проводитись 04 вересня 2015 року в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій.

Умови участі
Дегустаційний конкурс являє собою систему оцінки кондитерської та хлібобулочної продукції вітчизняного та зарубіжного виробництва з метою визначення виробу (товару), який би відповідав як вимогам якості і оформлення, що максимально задовольнить потреби (вимоги) та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продукт так і вимогам сучасної торгівельної мережі України.
До участі у Дегустаційному конкурсі запрошуються виробники таких груп виробів:


  • кондитерські вироби;

  • хлібобулочні вироби;

  • шоколад, шоколадні вироби, цукерки;

  • карамель, ірис, жувальна гумка;

  • східні солодощі, зефір, мармелад;

  • морозиво, заморожені десерти та торти;




Для участі в Дегустаційному конкурсі учаснику необхідно:
1. Надати заповнену заявку на участь

УВАГА! 03 вересня 2015 року - останній день прийому заявок на участь у конкурсі. Оригінал заявки з підписом керівника і печаткою підприємства необхідно передати до Оргкомітету.

2. Надати зразки продукції та офіційні супровідні документи на неї.

Кількість зразків кожного виробу, який надається на конкурс:

- вагова продукція - не менше 2 кг;

- упаковані вироби - не менше 6 коробок або пакетів;

- торти - не менше 4 одиниць,

- тістечка - не менше 30 одиниць.

Зразки продукції повинні супроводжуватися наступними документами:

- сертифікатом відповідності (копія, завірена підприємством-виробником);

- свідоцтвом про якість;

- скороченою рецептурою виробу;

- відомостями про інновації, використані при виготовленні і розробці зразка виробу;
УВАГА! 03 вересня 2015 року - останній день прийому зразків на дегустацію та супровідної документації до них. Зразки приймаються за адресою Оргкомітету.
3. Здійснити і підтвердити оплату.

УВАГА! 04 вересня 2015 року - останній день оплати за участь у конкурсі.
Номінації дегустаційного конкурсу

- ГРАН-ПРІ - найвищий бал за якість серед всіх виробів, представлених на конкурсі (4,8-5,0 балів)

- ТРІУМФ ЯКОСТІ - висока оцінка якості (4,6-5,0 балів)

- ТРІУМФ ІННОВАЦІЇ - за використання інновацій або нових технологій виробництва (4,6-5,0 балів).

ПЕРЕМОЖЦЯМ конкурсу вручаються відзнаки, всім іншим учасникам - дипломи лауреатів конкурсу.

Переможці мають право на розміщення та тиражування на упаковці своєї продукції зображення отриманих нагород.

У номінаціях "ГРАН-ПРІ", "ТРІУМФ ЯКОСТІ" та "ТРІУМФ ІННОВАЦІЇ" оцінка продукції проводиться за такими комплексними критеріями:

- органолептичні показники якості (зовнішній вигляд, форма, колір, вигляд в розломі, структура, смак, аромат тощо);

- оригінальність рецептури виробу;

- використання та впровадження інноваційних технологій;

- оптова ціна продукту (для роздрібної мережі);

- можливість збереження первинної якості продукції протягом встановленого часу;

- здатність зовнішнього вигляду виробу привертати увагу покупця (відповідність форми і стилю даного виробу, креативне рішення в оформленні, яскравість стилю і індивідуальність торгової марки).

Конкурс кондитерських виробів проводиться Дегустаційною комісією у формі закритої дегустації виробів тієї чи іншої класифікаційної групи виробів, у присутності Наглядової ради.

Дегустаційна комісія є незалежною і складається з професійних експертів-дегустаторів асоціації «Укркондпром», Мінекономрозвитку України, МОЗ України, Департаменту продовольства Мінагрополітики України, Національного університету харчових технологій, а також представників відділів закупівель оптово-роздрібних торговельних мереж України.

У складі комісії не можуть працювати представники тих підприємств-виробників, продукція яких представлена в дегустаційному конкурсі.

Зразки кондитерських виробів оцінюються кожним дегустатором індивідуально за комплексними критеріями за встановленою 5-бальною системою.

Конкурс проводиться закритим способом, тобто зразки шифруються і дегустуються під номерами, без повідомлення дегустаторам найменування підприємства-виробника.

До відома дегустаторів наводяться тільки належність виробу до тієї чи іншої класифікаційної групи кондитерських виробів, а також основні вимоги до продукції даного типу.


УВАГА! Учасник відповідає за правильність віднесення зразка продукту до певної категорії, групи і виду виробу і його відповідність супровідним документам про якість.
Вартість участі:





Вартість за участь одного найменування виробу *

Вартість за один виріб при участі у конкурсі групи виробів не менше ніж 2 види (смаки) *

Для підприємств-учасників Форуму “INPRODMASH & UPAKOVKA’2015” та виставки

«SWEETS & BAKERY Ukraine’2015»



500,00

400,00

Для підприємств, які не беруть участь у Форумі “INPRODMASH & UPAKOVKA’2015” та виставці

«SWEETS & BAKERY Ukraine’2015»



600,00

500,00

* Ціни вказані у гривнях без ураховання ПДВ (20%)
УВАГА! Зразки продукції, по яким не надано повного пакету супровідних документів і немає 100% передоплати, до участі в конкурсі не допускаються.
* Зразки, які надаються на конкурс, назад не повертаються.
Організатор конкурсу не відповідає за результати конкурсу та рішення Дегустаційної комісії, зокрема, порядку оцінки, визначення серед учасників переможців номінацій.

Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню. Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.


Урочисте нагородження переможців конкурсу відбудеться 09 вересня 2015 року під час проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі».

Інформацію за результатами конкурсу буде опубліковано на офіційному сайті галузевих ЗМІ та Інтернет-порталах.


Запрошуємо Ваше підприємство до участі

у ХVІ професійному конкурсі Солодкий тріумф’2015!
З питань участі звертайтеся до розпорядника конкурсу Заєць Вікторії:

Тел.: 044 456 3804

044 453 2500

E-mail : sweets@acco.kiev.ua



за адресою Оргкомітету:

АККО ІНТЕРНЕШНЛ”,



пр.-т Перемоги, 40-Б

м. Київ, 03680, Україна

www.acco.ua




База даних захищена авторським правом ©shag.com.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка